Real Madrid po dobré druhé půli zvítězil v Římě a postupuje

Lucasova oslava (© marca.es)

Real Madrid splnil roli favorita a vyhrál v pátém utkání základní skupiny Ligy mistrů na hřišti AS Řím díky zlepšenému výkonu ve druhé pětačtyřicetiminutovce 2-0.

Jestliže fanoušci doufali v lepší Real Madrid, než jaký byl k vidění o víkendu na Ipurue, kde jej Eibar zesměšnil třígólovým přídělem, pak musel být v prvním poločase zklamán. Nulové vepředu a děravé vzadu, takový obrázek nabídlo Solariho mužstvo. Zatímco Olsena vyrušil z klidu jen tečovaný pokus Modriće, AS mělo dvě tutovky. Nejprve Schick z dorážky jen nastřelil Courtoise a ve 45. minutě dokázal Ünder, že zahodit lze i nezahoditelné, když zcela sám z malého vápna poslal míč vysoko nad.

Hned po změně stran chyboval Fazio, čehož využil Bale ke vstřelení snadného gólu. Stejný fotbalista šel o chvíli později sám na Olsena, slabým pokusem ho však tentokrát nepřekonal. Zlepšený Real Madrid přidal druhou trefu poté, co Baleův centr sklepl Benzema na Lucase, jemuž stačilo doklepnout míč do sítě. Při chuti hrající hosté pokračovali v útočení, Benzema vyprášil Olsenovy rukavica tvrdou střelou.

Real Madrid se spokojil s výhrou 2-0 a zbytek střetnutí si pohlídal, čímž si zajistil postup z prvního místa skupiny.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace