Zápas Huesca - Gimnàstic mohl být zmanipulovaný

Záběr z utkání (© marca.es)

Víkendový zápas mezi Huescou a Gimnàsticem, který skončil nečekanou výhrou Katalánců, mohl být zmanipulovaný.

Huesca, druhý tým tabulky, který si již zajistil postup do Primery, doma s Gimnàsticem, jenž bojuje o záchranu v Segundě, po bezbrankovém poločase nakonec padla 0-1. Na výhru outsidera se postupně snižoval kurz a 30 z 59 hlavních sázkových společností utkání stáhlo z nabídky.

Zatímco oba kluby jakékoliv ovlivnění výsledku rázně odmítají, Francesco Baranca, sekretář Federbet, organizace, která bojuje proti nelegálním sázkám, v rozhovoru pro Cope prozradil podrobnosti podezřelého střetnutí.

"Nejde jen o podezřele nízký kurz na výhru Gimnàsticu, ale také na kombinaci výsledku 0-0 v poločase a konečného triumfu hostů. Na zápas Huesca - Gimnàstic bylo zejména z Ukrajiny vsazeno více než 10 tisíc eur. Nechci obviňovat fotbalisty, ale šlo o velmi podezřelé pohyby. Jestliže došlo k ovlivnění výsledku, mohly se kluby stát obětí hráčů," prohlásil Baranca.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace