Atlético má nového sportovního ředitele i trenéra

Gregorio Manzano (© as.com)

Atlético je dalším z řady týmů, které ukončily dohady o novém trenérovi. Madridský celek povede Gregorio Manzano.

Pětapadesátiletý kouč naposledy působil v Seville, se kterou zakončil uplynulý ročník Primery na pátém místě. To vedení Andalusanů nestačilo a rozhodlo se neprodloužit s ním smlouvu.

Manzano se proto přesunul do Atlética, kterému se již oficiálně upsal na jeden rok. V červenobílé části hlavního města to pro Goya není první štace, strávil zde už ročník 2003/2004, kdy Los Colchoneros utekl postup do pohárové Evropy ze sedmého místa o jeden gól. Přes Intertoto Cup se však Madriďané přesto do Poháru UEFA protlačili.

S postem trenéra v Atlético byli spojováni Rafa Benítez, Luis Enrique nebo Joaquín Caparrós, nakonec byl jako ten, kdo má mužstvo vrátit do Ligy mistrů, zvolen El Profesor.

Atlético zároveň změnilo i sportovního ředitele, a to po pěti letech, kdy funkci vykonával Jesús García Pitarch, jenž podepsal 46 hráčů v celkové hodnotě 250 milionů eur. Jeho nástupcem byl ohlášen José Luis Pérez Caminero, který za klub hrál v letech 1993 až 1998.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace