Penalta to byla, shodují se hráči Realu Madrid po postupu v Lize mistrů

Rozhodující moment zápasu (© marca.es)

Penalta v nastaveném čase odvety čtvrtfinále Ligy mistrů, která poslala Real Madrid přes Juventus do dalšího kola, bude hlavním tématem dnešního vydání sportovních deníků. Jak viděli klíčový moment hlavní aktéři?

Zatímco fotbalisté Staré dámy cítí křivdu, hráči Realu Madrid se shodují, že pokutový kop nařízený za nešikovné sražení Lucase Vázqueze v jasné šanci Benatiou, byl správným rozhodnutím.

"Je normální, že hráči Juventusu protestovali, protože to bylo v poslední minutě, ale penalta byla jasná. Když jsem chtěl vystřelit, obránce mě zezadu srazil. Není se o čem bavit," prohlásil Lucas Vázquez.

Naštvaný stoper Chiellini se přímo na hřišti naštvaně ptal soupeřů: "Kolik jste rozhodčímu zaplatili?" Brankář Buffon, jenž byl za protesty vyloučen, označil arbitra za "zvíře, která má místo srdce odpadkový koš". Směrem k fanouškům Realu Madrid, kteří jej vyprovodili potleskem vestoje, uvedl: "Bylo mi velkou ctí odejít ze hřiště za potlesku. Jsem hrdý na celý tým."

Juventus smazal na Bernabéu třígólovou ztrátu, kterou nabral v Turíně. Když už se schylovalo k prodloužení, uťal jeho pouť soutěží proměněnou střelou z puntíku Cristiano Ronaldo. "Nechápu, proč protestují, byla to penalta. Kdyby nedošlo k faulu, byl by to gól. Juventus hrál velmi dobře. Zápas nám ukázal, že ve fotbale vám nikdo nic nedaruje. Musíme se z toho poučit," uvedl spokojený střelec.

Brazilský obránce Marcelo si neodpustil rýpnutí do konkurenční Barcelony, která rovněž přišla v souboji s AS Řím o tříbrankovou výhodu, ale na rozdíl od Realu Madrid nedokázala zareagovat a vypadla: "Ukázali jsme charakter a udělali vše pro postup. Penalta byla jasná. Nestalo se nám to, co Barceloně, protože jsme Real Madrid."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace