Real Madrid položil na Bernabéu základ úspěchu, PSG porazil 3-1

Cristiano Ronaldo a Marcelo (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid vstoupili do osmifinále Ligy mistrů úspěšně, když před svým publikem zdolali PSG 3-1.

Zidane nechal na lavičce Balea a nasadil Isca, Unai Emery prozměnu překvapil přehlédnutím Thiaga Silvy, na jehož místě se objevil Kimpembe.

Na Bernabéu se začalo opatrně, ofenzivní stavidla se otevřela až po půlhodině. Marcelo skvělým pasem našel Cristiana Ronalda, jenž ale trefil pouze tvář brankáře Areoly. Na druhé straně se dostal odražený míč k Rabiotovi, který ho poslal do sítě. Cristiano Ronaldo v další příležitosti poslal balón nad. V samotném závěru půle zbytečně sáhl Lo Celso po Kroosovi, za což byl nařízen pokutový kop. Cristiano Ronaldo se z puntíku nemýlil a určil poločasový stav na 1-1.

Po změně stran zahrozil jako první Mbappé, ale Keylor předvedl skvělý zákrok. Poté se hra uklidnila. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, tak střídající Asensio poslal do vápna dva centrované míče. První odrazil Areola jen do kolena Cristiana Ronalda, od něhož zaplul do sítě, druhý přetavil v třetí branku domácích Marcelo.

Real Madrid tak díky skvělému závěru utkání zvítězil 3-1 a vypracoval si velmi dobrou pozici do odvety, která se odehraje v Paříži.

Sestavy:

Real Madrid: Keylor Navas; Nacho, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro (79. Lucas Vázquez), Modrić, Kroos; Isco (79. Marco Asensio), Benzema (68. Bale) a Cristiano Ronaldo. 

PSG: Areola; Dani Alves, Marquinhos, Kimpembe, Yuri; Verratti, Lo Celso (84. Draxler), Rabiot; Mbappé, Cavani (66. Meunier) a Neymar. 

Branky: 45. (pen.) a 83. Cristiano Ronaldo, 86. Marcelo - 33. Rabiot.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace