Real Madrid se střelecky probral, APOELu nasázel šest gólů

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Real Madrid na chvíli zapomněl na trápení posledních týdnů a v pohodě vyhrál na hřišti APOELu 6-0, čímž si zajistil postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů.

Jestliže proměňování šancí a slabá produktivita útočníků jsou jedním z hlavních problémů Madriďanů v úvodních měsících nové sezóny, pak dnes to neplatilo. Dvougóloví Karim Benzema a Cristiano Ronaldo znovu pálili ostrými, Modrić a Nacho vstřelili po jedné brance.

Již po prvním poločase bylo v Nikósii hotovo. Luka Modrić otevřel skóre střelou z první, kterou zastavila až síť. Karim Benzema a Nacho dvěma slepenými góly zvýšili již na 3-0 pro favorita a v posledních vteřinách půle se znovu radoval Benzema po pasu Cristiana Ronalda.

Ve druhé 45minutovce konečně přišly i chvíle Cristiana Ronalda, jenž dvakrát překonal bezmocného Péreze. Real Madrid si s chutí zastřílel a získal stimul do dalších bojů.

Sestavy:

APOEL: Pérez; Vouros, Rueda, Carlão; Sallai (60. Efrem), Morais (66. Ebecilio), Vinicius (59. Farías), Lago – Zahid, Poté a Aloneftis. 

Real Madrid: Casilla; Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo (58. Theo Hernández); Modrić, Kroos (58. Dani Ceballos), Marco Asensio; Lucas Vázquez, Benzema (64. Mayoral) a Cristiano Ronaldo. 

Branky: 23. Modrić, 39. a 45. Benzema, 41. Nacho, 49. a 54. Cristiano Ronaldo.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace