Preview: Real Madrid - Bayern Mnichov

Na Bernabéu se očekává skvělá atmosféra (© marca.es)

Real Madrid čeká poslední zastávka před cílovou stanicí Kyjev. V odvetě semifinále Ligy mistrů si to na Bernabéu rozdá s Bayernem Mnichov.

Z německé půdy si obhájce trofeje přivedl nadějné vítězství 2-1, byť v zápase nebyl lepší, zato efektivnější než bavorský soupeř. Nyní potřebuje Real Madrid na Svátek práce vyvinout poslední úsilí, aby se v ukrajinské metropoli mohl ucházet o třetí triumf v milionářské soutěži v řadě.

Základní sestava Zinédina Zidana nabízí několik otazníků. Nebude v ní Isco, u něhož se zvažoval start pod tišící injekcí, ale tato varianta byla zamítnuta a šikovná dvaadvacítka o utkání přijde. Stejně tak Dani Carvajal, za něhož by na pravém beku mohl zaskočit Nacho, další možností je rozehranější Lucas. Do útoku se zřejmě vrátí Benzema, od první minuty by neměl chybět na trávníku ani Marco Asensio.

Bayern přišel v prvním mači v Mnichově o Robbena a Boatenga, oba dnes absentují. Návrat hlásí Alaba. Ribéry bude opět velkou hrozbou pro obranu bílých, stejně tak Lewandowski, jenž bude chtít odčinit některé chyby v zakončení v úvodním duelu.

Atraktivních 90 minut začne ve 20:45 pod dohledem tureckého arbitra Cüneyta Çakıra.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace