Real Madrid zakončil skupinu výhrou nad Borussií Dortmund

Cristiano Ronaldo přepisoval historii (© marca.es)

Real Madrid napsal tečku za základní skupinou Ligy mistrů výhrou 3-2 nad Borussií Dortmund. Bílý balet postupuje do osmifinále z druhého místa.

Velkou zásluhu na tom má Cristiano Ronaldo, jenž v Lize mistrů dává zapomenout na ligové trápení. Portugalec skóroval i dnes a jako první v historii soutěže se dokázal prosadit v každém ze šesti zápasů základní skupiny.

Jeho brance po parádní střele z hranice vápna předcházela trefa Mayorala a Real Madrid si tak rychle vypracoval dvougólový náskok. Jenže Borussia se nevzdala a přestávku orámovaly zásahy Aubameyaga. Druhý z nich padl z offsidové pozice, rozhodčí ji ale přehlédli.

Real Madrid byl po většinu utkání aktivnější, za což se dočkal odměny deset minut před koncem, kdy Lucas Vázquez vsítil rozdílovou trefou. Kaňkou na povedeném večeru je zranění Varana, který tak znovu přidělal Zidanovi vrásky před zápasem v Seville.

Sestavy:

Real Madrid: Keylor Navas; Nacho, Sergio Ramos, Varane (38. MarcoAsensio), Theo; Isco (69. Marcos Llorente), Casemiro, Kovačić (58. Dani Ceballos); Lucas Vázquez, Mayoral a Cristiano Ronaldo. 

Borussia Dortmund: Bürki; Papastathopoulos, Subotić, Schmelzer, Bartra; Şahin (65. Weigl), Dahoud, Guerreiro; Pulišić, Aubameyang a Kagawa (90. Yarmolenko). 

Branky: 9. Mayoral, 13. Cristiano Ronaldo, 81. Lucas Vázquez - 43. a 48. Aubameyang.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace