Preview: Írán - Španělsko

David de Gea (© marca.es)

Fotbalisté Španělska jdou na mistrovství světa podruhé do akce, ve středu večer chtějí splnit roli favorita proti Íránu.

Remíza 3-3 s Portugalskem v krásném utkání sice fotbalové fanoušky nadchla, vyrovnávající trefa Cristiana Ronalda ze samotného závěru ale pro mužstvo Fernanda Hierra znamená, že nemá prostor k dalšímu zaváhání.

Dnes proto musí La Roja zvítězit, a to pokud možno co nejvyšším rozdílem, neboť právě konečné skóre může hrát klíčovou roli. Írán je jasným outsiderem, který může jen překvapit. Jeho sestava nabízí pro příznivce La Ligy snad jen jedno známé jméno, a sice to Masoudovo, hráče, který hájil barvy Osasuny a Las Palmas.

V jedenáctce Španělska by se mohl objevit Dani Carvajal, jenž už definitivně doléčil zranění. Zbylé obsazení se bude shodovat s tím proti Portugalsku. Mezi třemi tyčemi nebude i přes velkou chybu v prvním mači chybět David de Gea.

Střetnutí se hraje v Kazani od 20 hodin, rozhodčím bude Uruguayec Andrés Cunha.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace