Preview: Španělsko - Rusko

Vydrží španělské fanynce úsměv na tváři? (© marca.es)

Mistrovství světa nabídne druhý den osmifinálových bitev a ten se bude týkat i Španělska, které si to rozdá s domácím Ruskem.

"Je mnoho důvodů, abychom byli optimisté. Opravdu," prohlásil Fernando Hierro na poslední tiskové konferenci. Trenér reprezentace má jasno. Série 23 utkání bez prohry, bezchybná kvalifikace i postup do play-off samotného turnaje i přes divoké události těsně před jeho začátkem. Španělsko skutečně může pomýšlet na velké věci.

Ale je tu i několik varování. Nejistá forma De Gey, který pokračuje jako jednička, či nepřesvědčivé výkonu mužstva v červených dresech v základní skupině. Ve vyřazovací části se však začíná od nuly a La Roja je v zápase proti pořadatelskému Rusku favoritem, byť v hledišti bude mít jen tři tisíce fanoušků, zatímco domácí 77 tisíc...

Jedenáctka Španělska bude vycházet z té Lopeteguiho oblíbené, na níž Hierro navázal. Vrátí se do ní Koke a je jen otázkou, jestli na úkor Thiaga nebo Silvy. V dresu Ruska bude největším nebezpečím obr Dzyuba, naopak nejistá je účast Denise od první minuty, ačkoliv role hráče Villarrealu byla ve skupině zcela zásadní.

Zápas se hraje na slavném stadionu Lužniki, a to od 16 hodin. Rozhodčím bude Nizozemec Björn Kuipers.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace