Preview: Tottenham - Real Madrid

Tottenham versus Real Madrid (© marca.es)

Anglická a španělská liga jsou považovány za nejlepší světové soutěže, bitvy jejich zástupců proto vždy patří k ozdobám Ligy mistrů. Ve čtvrtém kole základních skupin si to rozdá Tottenham s Realem Madrid.

Oba celky dominují skupině H se sedmi body, třetí Borussia Dortmund se trápí a prozatím získala jediný, stejně tak outsider, jímž je APOEL. Na Bernabéu se v prvním vzájemném zápase zrodila remíza, která více potěšila Tottenham. Vítěz odvetného klání získá nejen tři body, ale i jistotu postupu do play-off.

Hrát se bude na slavném stadionu Wembley a bude to vůbec poprvé, co se na jednom z nejikoničtějších stánků světa představí Real Madrid. Blancos prožívají špatné časy, euforii ze srpnové Supercopy vystřídala ligová kocovina. Pomůže Liga mistrů znovu nastartovat motory Zidaneho party?

Francouzský trenér má stále plnou marodku, Bale, Keylor, a Carvajal jsou sice blízko návratu na trávník, ale dnešní mač nestihnou. Přibyl k nim stoper Varane. Tottenham musí poskládat úvodní jedenáctku bez Wanyamy, připraven je samozřejmě Harry Kane, nejětší útočná hrozba.

Atraktivní mač začne ve 20:45, rozhodčím bude Turek Cüneyt Çakır.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace