Barcelona i bez Messiho zdolala Inter Milán

Barcelona slaví gól (© as.com)

Barcelona zůstává v Lize mistrů stoprocentní. Ve třetím zápase základní skupiny zdolala Inter Milán 2-0.

Přestože se Katalánci museli obejít bez zraněného Lionela Messiho, před El Clásicem se rozhodně předvedli v lepším světle než konkurenční Real Madrid.

Inter Milán se na Camp Nou prakticky k ničemu nedostal, domácí obrana vymazala i obávaného střelce Icardiho a bylo jen otázkou času, kdy se Barcelona dostane do vedení. To se jí povedlo po půlhodině, kdy Suárezovu přihrávku proměnil v gól Rafinha.

Italové ožili jen v úvodu druhé půle, ale Ter Stegen v ohrožení nebyl. Naopak Jordi Alba přidal v 83. minutě pojistku. Barcelona dvougólový náskok nepromarnil a pevným krokem došla ke třem bodů, v Lize mistrů dosáhla na třetí vítězství ve třetím zápase.

Sestavy:

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Rakitić, Busquets, Arthur (77. Arturo Vidal), Rafinha (71. Semedo), Coutinho (88. Munir) a Luis Suárez. 

Inter Milán: Handanovič; DAmbrosio, Škriniar, Miranda, Asamoah; Vecino, Brozović, Candreva (46. Politano), Borja Valero (63. Lautaro Martínez), Perišić (76. Baldé) a Icardi. 

Branky: 32. Rafinha, 83. Jordi Alba.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace