Barcelona si v Londýně spravila chuť, Tottenham přestřílela 4-2

Lionel Messi (© marca.es)

Utkání mezi Tottenhamem a Barcelonou nabídlo atraktivní podívanou i velký počet branek. Ve Wembley zvítězili hosté výsledkem 4-2.

Barceloně trvalo jen několik desítek vteřin, než šla do vedení. Zbrklého vyběhnutí Llorise využil Alba přihrávkou na Coutinha, který poslal balón do odkryté svatyně. Po půlhodině se do míče nádherně opřel Rakitić a Katalánci si tak zajistili poločasé vedení 2-0.

V úvodu druhého dějství dvakrát orazítkoval Messi tyč, naopak na druhé straně se rozvlnila síť zásluhou Kanea, který ustlal Semedovi a precizní střelou snížil. Radost ale nevydržela domácím dlouho, o čtyři minuty později si Alba přisal druhou asistenci, snadnou úlohu měl tentokrát Messi.

Tottenham díky tečované střele Lamely se ještě jednou dostal na kontakt, na vyrovnání už ale nedosáhl, místo toho ještě vylepšil výsledek z pohledu hostů v nastaveném čase Messi. Barcelona si po ligových zaváháních spravila chuť, v Lize mistrů dobyla Wembley 4-2.

Sestavy:

Tottenham: Lloris; Trippier, Alderweireld, Sánchez, Davies; Winks, Wanyama (57. Dier), Lucas Moura, Lamela (79. Llorente), Son Hung-min (66. Sissoko) a Kane.

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Arthur (87. Vidal), Busquets (90. Vermaelen), Rakitić; Messi, Coutinho (83. Rafinha) a Luis Suárez. 

Branky: 52. Kane, 66. Lamela - 2. Coutinho, 28. Rakitić, 56. a 90. Messi.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace