Povedené představení. Barcelona v Divadle snů zvítězila 1-0

Barcelonská radost (© marca.es)

Fotbalisté Barcelony předvedli v Divadle snů precizní představení, jehož výsledkem je vítězství 1-0 a výborná výchozí pozice do domácí odvety čtvrtfinále Ligy mistrů.

Barcelona měla výrazně lepší vstup do zápasu a soupeři takřka nepujčovala míč. Výsledkem byla vedoucí branku, které po přetaženém centru Messiho dosáhl za pomoci teče Shawa Luis Suárez. Coutinho měl na kopačce další trefu, reflexivním zákrokem nohou se blýskl De Gea.

Manchester United se začal tlačit dopředu, jenže Ter Stegena prakticky neohrozil. Mohl tak učinit Dalot, jenže z dobré pozice zbytečně hledal spoluhráče místo zakončení. Také v úvodu druhého dějství byli domácí aktivnější, i tentokrát však platilo, že Ter Stegen byl bez práce.

S postupem času získávala Barcelonu naprostou kontrolu nad utkáním a dovedla ho po zodpovědném výkonu do úspěšného konce. Rudí ďáblové za celých 90 minut nevystřelili mezi třemi tyče, Barcelona zaslouženě zvítězila.

Sestavy:

Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Lindelöf, Shaw; Fred, McTominay, Pogba, Dalot (74. Lingard), Lukaku (68. Martial) a Rashford (85. Fereira). 

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Arthur (66. Sergi Roberto), Busquets (93. Aleñá), Rakitić; Messi, Coutinho (65. Vidal) a Luis Suárez. 

Branka: 13. Shaw (vl.).

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace