Preview: Barcelona - Lyon

Luis Suárez (© marca.es)

Barcelona zůstala osamoceným vojákem v poli a jako jediná může zachránit čest Španělska v letošním ročníku Ligy mistrů.

Valencia, Atlético i Real Madrid se totiž se soutěží rozloučily podstatně dříve, než jim určovaly jejich vyhlídky a ambice. Barcelona má v cestě přijatelného soupeře - Lyon - remíza 0-0 z úvodního duelu však může být ošidná, protože staví francouzský celek do pozice, kdy mu stačí jakákoliv gólová plichta.

Barcelona musí zvítězit a k tomu potřebuje příspěvek dvou fotbalistů, kteří jsou za očekáváním. Coutinho by měl dostat další šanci, aby pískot fanoušků změnil v potlesk, na Luise Suáreze pak čeká výzva k rozvlnění sítě, což se mu za minulý a letošní ročník Ligy mistrů povedlo celkem v jediném případě, což na hroťáka jednoho z nejlepších mužstev kontinentu mizerná bilance.

Valverdeho může těšit, že nemusí řešit žádnou důležitou absenci. Barcelona stále drží naději na všech frontách, zástupci klubu ale několikrát uvedli, že je to právě Liga mistrů, která letos představuje největší lákadlo.

Na Camp Nou bude uveden míč do pohybu v 21 hodin, na dodržování pravidel bude dohlížet Polák Szymon Marciniak.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace