Barcelona v oslabené sestavě remizovala s Tottenhamem

Messi začal na lavičce (© marca.es)

Fotbalisté Barcelony uzavřeli základní skupinu Ligy mistrů remízou s Tottenhamem.

Kataláncům už šlo pouze o čest, protože o první místo je nemohlo nic připravit, proto dal Valverde šanci několika hráčům, kteří obvykle nepatří do sestavy. I v oslabené jedenáctce šla ale Barcelona rychle do vedení, když se blýskl nádhernou akcí Dembélé. Mladý křídelník získal míč na polovině hřiště a ukázal svoji rychlost, schopnost obehrát protihráče i přesné zakončení.

Tottenham mohl vyrovnat Sonem, jehož nájezd vychytal Cillessen. Tečku za úvodní půlí napsat Coutinho, jehož střela o otřela o tyč hostující svatyně.

Angličané potřebovali bodovat, jenže Kane krátce po změně stran pálil mimo a výtečný Cillessen se znovu zaskvěl proti Eriksenovi. Na nizozemském brankáři si vylámal zuby dvakrát i Lucas a Coutinho znovu trefil tyč. Až pět minut před koncem se hosté přece jen dočkali míče v síti Cillessena zásluhou Lucase, jehož gól byl pro Spurs zlatý, neboť jim zajistil druhé místo za dnešním soupeřem a pokračování v Lize mistrů.

Sestavy:

Barcelona: Cillessen; Semedo, Lenglet, Vermaelen, Miranda; Arthur, Aleñá, Rakitić (46. Busquets), O. Dembèlé (76. Denis Suárez), Munir (63. Messi) a Coutinho. 

Tottenham: Lloris; Walker-Peters (61. Lamela), Alderweireld, Vertonghen, Rose; Sissoko, Winks (83. Llorente), Eriksen, Alli, Son Hung-min (71. Lucas Moura) a Kane. 

Branka: 7. Dembélé - 85. Lucas Moura.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace