Pohodlné vítězství. Barcelona začala Ligu mistrů díky Messiho hattricku úspěšně

Lionel Messi (© marca.es)

Barcelona v prvním utkání letošní Ligy mistrů splnila roli favorita, PSV Eindhoven porazila jasně 4-0.

Domácí začali na Camp Nou vlažně a úvodní šance patřila Bergwijnovi, jenž zakroutil svůj pokus těsně vedle. Barcelona odpověděla možností Luise Suáreze, byl to však až Lionel Messi, kdo otevřel skóre. Argentinec se blýskl dalším mistrovským přímým kopem.

Po změně stran přibylo na straně Barcelony příležitostí, několik jich zůstalo nevyužito, avšak poté se blýskl individuální akcí s přesným zakončením Dembélé a v rychlém sledu přidal třetí zásah Messi.

Kaňkou na pohodlném triumfu je zbytečná červená karta Umtitiho, kterou obdržel po druhém napomenutí deset minut před koncem. I v oslabení dokončil Lionel Messi svůj hattrick, Barcelona zejména díky své největší hvězdě smetla PSV 4-0.

Sestavy:

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Rakitić (85. Arturo Vidal), Busquets, Coutinho (81. Lenglet); Messi, Luis Suárez a Dembèlé (83. Arthur).

PSV Eindhoven: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever (67. Isimat-Mirin), Angeliño; Rosario (82. Gutiérrez), Hendrix, Pereiro, Bergwijn (78. Malen), De Jong a Lozano. 

Branky: 75. Dembélé, 32., 77. a 87. Messi.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace