Barcelona uhrála v Miláně bod i postup

Luis Suárez (© marca.es)

Barcelona remizovala ve čtvrtém zápase základní skupiny Ligy mistrů v Miláně s Interem 1-1, což španělskému mistrovi zajistilo postup do další fáze.

Valverdeho parta to zvládla i bez Lionela Messiho, který z lavičky do zápasu po zlomenině ruky nezasáhl.

Barcelona i bez své superstar dokázala být vepředu nebezpečná, jenže dlouho to nedokázala vyjádřit gólově. V zakončení se nedařilo Luisi Suárezovi, jehož čekání na venkovní gól v Lize mistrů pokračuje již třetím rokem.

A tak se o změnu skóre postaral ten, od koho se to čekalo nejméně. Malcom dostal jednu z mála šancí podívat se na trávník a stačily mu dvě minuty, aby levačkou poslal balón k tyči mimo dosah brankáře. Hosté ovšem vedení dlouho neuhájili, protože rychle vyrovnal Icardi. Pohledné střetnutí skončilo remízou 1-1.

Sestavy:

Inter Milán: Handanovič; Vrsaljko, Škriniar, De Vrij, Asamoah; Vecino, Brozović (85. Lautaro Martínez), Politano (81. Candreva), Nainggolan (63. Borja Valero), Perišić a Icardi. 

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Rakitić, Busquets, Arthur (74. Arturo Vidal), Dembèlé (81. Malcom), Coutinho a Luis Suárez. 

Branky: 87. Icardi - 83. Malcom.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace