Preview: Bayern Mnichov - Sevilla

Jesús Navas (© as.com)

Výprava Sevilly odcestovala do Mnichova, kde se v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů střetne s Bayernem.

Andalusané jdou do druhého utkání po domácí prohře 1-2, která znamená, že by Andalusané potřebovali fotbalový zázrak, aby se poprvé v historii podívali mezi nejlepší evropskou čtyřku. Osmifinále na Old Trafford i včerejší obrat AS Řím proti Barceloně ukázaly, že ve fotbale je možné i nemožné.

Bayern dosáhl na šestý ligový titul v řadě a nyní touží dobýt i Ligu mistrů. Jupp Heynckes musí postavit jedenáctku bez brankáře Neuera, Comana a Alaby. Lewa, Müller, James či Robben by měli být těmi, kdo potáhnou ofenzivu Bayernu v honbě za co nejrychlejším potvrzením postupu.

Sevilla postrádá jen dánského stopera Kjæra, její sebevědomí ale ranila další vysoká prohra v lize, kde o víkendu inkasovala ve Vigu čtyři branky. Nervionenses se nedaří ustálit výkonnost a je otázkou, jaká Sevilla dnes nastoupí. Bude to ta, která dobyla stadion Manchesteru United?

Odpověď se začne psát ve 20:45, rozhodčím bude Skot William Collum.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace