Sevilla se rozloučila s Ligou mistrů remízou v Mnichově

Záběr z utkání (© marca.es)

Sevilla remizovala v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov 0-0, v kombinaci s úvodní prohrou 1-2 to ale pro Andalusany znamená konec v soutěží.

Jde však o důstojný zakončení cesty, která byla delší, než říkaly papírové předpoklady. Nyní se Sevilla může plně soustředit na domácí soutěž, kde její výkony vzbuzují daleko více otazníků.

První poločas nabídl očekávaný scénář. Bayern se tlačil dopředu a jen kvůli špatné koncovce nepřetavil svou převahu ve vedoucí gól. Naopak Sevilla brankáře domácích ani jednou neprověřila.

Ulreich si nepřipsal zákrok ani ve druhé půli, která byla identická. První a poslední možnost na zdramatizování situace měl v 60. minutě Correa, jeho hlavičce se však postavilo do cesty břevno. Bayern byl nejblíže výhře při šanci Lewandowského, polský reprezentant však prostor mezi třemi tyčemi. V závěru Correa zbytečně dohrál Javi Martíneze a po červené kartě byl vyloučen. Na výsledku 0-0 to už nic nezměnilo.

Sestavy:

Bayern Mnichov: Ulreich; Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha (86. Süle), Javi Martínez, James Rodríguez, Robben, Müller, Ribéry (70. Thiago) a Lewandowski (77. Wagner). 

Sevilla: Soria; Jesús Navas, Mercado, Lenglet, Escudero; Banega, N'Zonzi, Correa, Fran Vázquez (81. Nolito), Sarabia (70. Sandro) a Ben Yedder (65. Muriel).

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace