Preview: Sevilla - Bayern Mnichov

Fanoušci poženou Sevillu vpřed (© marca.es)

Stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána se dnes oblékne do gala, neboť okusí něco, co v novodobé historii Ligy mistrů ještě nepoznal. Sevilla zde odehraje první zápas čtvrtfinále proti Bayernu Mnichov.

Zatímco postup Bavorů přes Beşiktaş byl očekávaný a bezproblémový, Sevilla čelila papírově silnějšímu protivníkovi. Ani to jí ale nezabránilo v tom, aby ukončila pouť Mourinhova Manchesteru United letošním ročníkem už v osmifinále. Andalusané se za to dočkali pochval ze všech stran, nyní mají šanci probádat další oblast Ligy mistrů a otevřít dveře mezi nejlepší čtyři celky Evropy.

Bayern si načasoval formu ideálně, ve víkendovém šlágru Bundesligy si jako kočka pohrál s myší a vyprášil Borussii Dortmund po excelentním výkonu 6-0. Také Sevilla měla nakročeno k velkému výsledku, neboť herně i výsledkově přehrávala první Barcelonu, jenže poté přišel na hřiště Lionel Messi a byl hlavním důvodem, proč se po konečném hvizdu body dělily.

V sestavě Sevilly se neobjeví Layún, jenž se prezentuje solidními výkony, a mozek zálohy Éver Banega, jemuž vystavil stopku karetní trest. V útoku dostane před Murielem přednost hrdina osmifinále Ben Yedder. Bayern Mnichov postrádá brankáře Neuera, jehož nahradí Ulreich, a Comana.

Výkop je ve 20:45, rozhodčím bude Daniele Orsato z Itálie.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace