Sevilla vrátila Spartaku porážku, doma získala tři důležité body

Sevillská radost (© marca.es)

Fotbalisté Sevilly dali zapomenout na debakl 1-5 z Moskvy a tentokrát porazili na Pizjuánu Spartak 2-1. Tři získané body mohou mít v konečném účtování cenu zlata.

Eduardu Berizzovi spadl kámen ze srdce. Poté, co jeho mužstvo zabralo v lize, se mu povedlo totéž v Lize mistrů. Díky triumfu nad ruským soupeřem se Nervionenses znovu vrátili na postupové pozice.

Přestože je Sevilla stále světelné roky od své nejlepší verze, alespoň něco začíná fungovat. N'Zonzi a Sarabia, dva pilíře, pozvedli mužstvo, které v první půlhodině předvedlo dobrý výkon. Odměna přišla z hlavy Lengleta po rohovém kopu, míč skončil v síti.

Spartak se ve druhé půli zlepšil, další gól však přidali zásluhou Banegy domácí. Zé Luis snížil, ale na vyrovnání už nedošlo. Tuto Sevillu si nezamilujete, ale znovu vyhrává. Fanoušci opouštějí Pizjuán s úsměvem. Ne z radosti z předváděné hry, ale spíše z úlevy. To pro začátek stačí...

Sestavy:

Sevilla: Sergio Rico; Mercado (83. Corchia), Kjær, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega (77. Krohn-Dehli), Pizarro, Sarabia (75. Jesús Navas), Nolito a Ben Yedder.

Spartak Moskva: Selikhov; Eschenko (80. Petković), Tasci, Dzhikiya, Kombarov; Fernando, Pašalić (57. Popov), Promers, Glushakov, Melgarejo (72. Zé Luís) a Luiz Adriano.

Branky: 30. Lenglet, 59. Banega - 78. Zé Luís.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace