Sevilla v Mariboru jen remizovala, přesto postupuje

Maribor uhrál s favoritem bod (© marca.es)

Fotbalisté Sevilly nesplnili úkol a v Mariboru jen remizovali. Díky jasné výhře Liverpoolu nad Spartakem Moskva ale i tak postupují do další fáze Ligy mistrů.

Maribor šel překvapivě do vedení zásluhou rychlého gólu Tavarase. Sevilla se ale nemusela rodícího se problému obávat, protože ho za ni rychle vyřešil Liverpool, který měl po dvaceti minutách náskok 3-0.

Sevilla přesto nemůže dnešní zaváhání přehlížet. Sice ve druhém poločase díky Gansovi dokázala vyrovnat, jenže její hra měla k ideálu hodně daleko. Únor je ještě daleko, ale pokud by se dnes měli Andalusané poměřit s některým z elitních evropských soků, s největší pravděpodobností by neuspěli.

Dobrou zprávou je zlepšující se výkonnost Gansa či Vázqueze, fotbalistů, kteří dokáží nabídnout nečekaná řešení. Berizzovo mužstvo, které dočasně vede asistent Marcucci, však ještě čeká dlouhá cesta, pokud chce v letošní sezóně uspět.

Sestavy:

NK Maribor: Handanović; Milec, Šuler, Billong, Viler; Vrhovec, Bajde, Pihler (79. Vršić), Kabha, Bohar (90. Hotić) a Tavares. 

Sevilla: Sergio Rico; Mercado (70. Jesús Navas), Kjær, Lenglet, Escudero; Krohn-Dehli (59. Ganso), Pizarro, Banega, Sarabia a Ben Yedder (76. Muriel), Correa. 

Branky: 10. Tavares - 75. Ganso.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace