Preview: Sevilla - NK Maribor

Sevilla versus Maribor (© marca.es)

Sevillu čeká druhý zápas základní skupiny Ligy mistrů, v němž Andalusané chtějí potvrdit roli favorita proti celku NK Maribor.

Na dnešního soupeře mají Sevillistas dobré vzpomínky, pod vedením Unaie Emeryho jej vyřadili v šestnáctifinále Evropské ligy 2014, kterou následně celou ovládli. Potřetí v řadě.

Nyní touží Sevilla prorazit i v nejprestižnější soutěži, kde se jí větší úspěch vyhýbá. Nakročila k tomu cennou remízou na Anfield Road, byť byla chvílemi pod drtivým tlakem Liverpoolu. Ale na herní projev se historie neptá, důležité jsou výsledky a Sevilla potřebuje potvrdit bod z Anfield dalšími třemi z dnešního mače.

Protože Kjær pokračuje mimo hru, očekává se, že základní jedenáctka se nebude lišit od té, která nastoupila o víkendu proti Atléticu. Ben Yedder a Muriel se stále přetahují o jediné místo na hrotu. Připraven je po zranění i Nolito, i když jen jako střídající hráč.

Maribor je pro většinu českých i španělských fanoušků velkou neznámou, papírově by se však mělo jednat o slabší tým, než jakým je Sevilla. Na Pizjuánu se navíc představí s řadou absencí.

Utkání začíná v obvyklý čas 20:45, aby se dodržovala pravidla, bude sledovat Bělorus Kulbakov.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace