Preview: Sevilla - Başakşehir

Upoutávka na zápas (© marca.es)

Sevilla nakročila výhrou v Turecku 2-1 do základní skupiny Ligy mistrů, dnes ale musí dobře rozehranou partii dovést do úspěšného konce.

Andalusné nesmí podlehnout pocitu, že je hotovo, neboť Başakşehir v prvním zápase 4. předkola, který se hrál před týdnem, dokázal ve druhém poločase favorizovaného soka přehrávat a Sevilla vstřelila vítěznou branku v době, kdy nejvíce trpěla.

Nervionenses se nepovedl vstup do ligy, když doma jen remizovali 1-1. To ale nastoupila jiná sestava, než jaká se představí dnes. Eduardo Berizzo stále postrádá zraněnou dvojici Fran Vázquez a Daniel Carriço, k nimž přibyl druhý brankář David Soria.

Pizjuán je pro soupeře v Lize mistrů těžkým místem, Sevilla zde triumfovala ve 12 ze 17 zápasů. Největší potíže bude obraně Berizzovy party dělat opět křídelník Visca, dozor zejména ve vápně si pak žádá útočníka Adebayor.

Utkání začíná ve 20:45 a rozhodovat ho bude Skot William Collum.

Pravděpodobné sestavy:

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Pareja, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega, Pizarro, Correa, Jesús Navas a Ben Yedder.

Başakşehir: Babacan; Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy; Emre, Tekdemir, Visca, Mossoro, Elía a Adebayor.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace