Sevilla se výhrou v Turecku přiblížila Lize mistrů

Radost hráčů Sevilly (© marca.es)

Fotbalisté Sevilly zvládli první krok na cestě do Ligy mistrů, v prvním zápase 4. předkola zvítězili na hřišti Başakşehiru 2-1.

Hotovo ale ještě zdaleka není. Zejména ve druhém poločase ukázal turecký celek, že dokáže být velmi nebezpečným soupeřem a po vyrovnání Elíi hosté hodně trpěli.

Prvních 45 minut však patřilo Seville. Už ve druhé minutě měl sice první příležitost Başakşehir, a to hned dvojitou, ale poté přebrali otěže zápasu Andalusané. Povedená přízemní rána Escudera ze 16. minuty znamenala vedoucí branku. Brizzova parta měla několika dalších možností, jak skóre navýšit, jenže v deštivém počasí neuspěli postupně Banega, Correa a ani Ben Yedder.

V 64. minutě přišlo vyrovnání a Başakşehir ožil. Sevillu zachránil několikrát Sergio Rico, až na druhé straně nacentroval střídající Jesús Navas a Ben Yedderovi stačilo efektně prodloužit míč patičkou do sítě. V nastaveném čase se ještě jednou blýskl Rico. Sevilla jde do odvety ve velmi výhodné pozici.

Sestavy:

Başakşehiru: Babacan; Júnior, Attamah, Epureanu, Clichy; Tekdemir, Emre (83. Inler), Visca (63. Frei), Elía, Mossoró (82. Napoleani) a Adebayor.

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Pareja, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Pizarro, Banega, Montoya (63. Nolito), Correa (83. Jesús Navas) a Ben Yedder (86. Krohn-Dehli).

Branky: 64. Elía - 16. Escudero, 84. Ben Yedder. 

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace