Sevilla převahu ve výhru neproměnila, s Manchesterem United se rozešla bez branek

Záběr z utkání (© marca.es)

Mezi Sevillou a Manchesterem United zůstává po prvním utkání osmifinále Ligy mistrů vše otevřené, na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána se zrodila remíza 0-0.

Sevilla začala aktivně, což však vedlo jen k Navasově střele mimo tři tyče. Manchester United zahrozil v prvním poločase jen jednou, Lukaku ovšem minul. Až v závěru půle bylo opět rušno, a to výhradně před De Geou. Španělský brankář předvedl tři skvělé zákroky, zejména ten proti hlavičce Muriela z malého vápna byl zázračný. Sevilla tak ze své převahy i většího množství šancí nic nevytěžila.

Ve druhých 45 minutách se čekalo na skutečnou příležitost až do 73. minuty, kdy hlavičkoval Sarabia ze záklonu nad. Lukaku následně dostal míč za záda Sergia Rica, jeho branka ale neplatila kvůli zpracování rukou. A protože se neujal ani Rashfordův přímý kop, rozešla se Sevilla s Manchesterem United bez branek.

O postupujícím rozhodne odveta na Old Trafford, kde budou domácí favoritem, Sevilla však není bez šancí.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace