Preview: Sevilla - Spartak Moskva

Sevilla versus Spartak Moskva (© marca.es)

Sevilla hostí Spartak Moskva a cíl Andalusanů je jasný - vrátit soupeři debakl, který utrpěli v Moskvě, a znovu se tak vrátit na postupovou příčku.

Sevilla má i přes hrozivý výsledek 1-5 ze stadionu soupeře stále osud ve vlastních rukách. Pokud dnes vyhraje, poskočí v tabulce skupiny E Ligy mistrů na jednu z prvních dvou pozic, které zaručují přezimování v soutěži.

Svěřenci Eduarda Berizza přerušili sérii neúspěchů triumfem nad Leganésem v lize. Dnes se očekává znovu úspěšný večer, stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána by měl být vyprodán. Berizzo se zdá se poučil a chce stabilizovat základní jedenáctku oproti období, kdy hodně rotoval.

Dnes tak bude vycházet z té, která hrála o víkendu. Vypadl pouze zraněný Correa, jehož zastoupí Nolito. Samedov, Zobnin, Ananidze jsou ztráty moskvevského Spartaku, nejistá je navíc účast Zé Luise. Sevilla si bude muset hlídat Promese, jenž jí dělal v prvním zápase velké problémy.

Úvodní hvizd zazní ve 20:45, a sice z úst Portugalce Artuse Díase.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace