Preview: NK Maribor - Sevilla

NK Maribor versus Sevilla (© marca.es)

Poslední krok zbývá Seville k zajištění postupu do osmifinále Ligy mistrů, a to na hřišti posledního týmu tabulky skupiny E Mariboru.

Jenže poslední krok vždy bývá ten nejtěžší. A tak i když už Mariboru jde jen o čest o finanční prémii za vítězství, nemohou Andalusanů propadnout pocitu, že je hotovo. Do karet jim však hraje, že třetí Spartak čeká duel na Anfield Road, kde bude mít složité bodovat.

Venku se Seville zdaleka nedaří tak jako na Pizjuánu. V Liverpoolu uhrála se štěstím remízu, v Moskvě jasně padla. Jak tomu bude ve Slovinsku, kde jen výhra zaručí postup bez ohledu na okolnosti?

Podvacáté nastoupí v Lize mistrů Sergio Rico, naopak Steven N'Zonzi pokračuje odloučený od týmu a jeho lednový odchod se zdá být nevyhnutelný. Pareja stále pokračuje mimo hru. Domácí Maribor doufá v navázání na minulé kolo, kdy obral o body Spartak a zkomplikoval mu tak situaci.

Výkop je v tradičních 20:45, na fair-play bude dohlížet Rumun Ovidiu Hategan.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace