Ángel Torres se kvůli neodpískané penaltě ostře pustil do systému VAR

Ángel Torres (© marca.es)

Velkou křivdu cítí v Getafe poté, co rozhodčí přehlédl v nastaveném čase utkání v Bilbau penaltový zákrok na útočníka Matu.

K incidentu došlo v závěrečných vteřinách nastaveného času, arbitr Iglesias Villanueva utkání ukončil, aniž by vše konzultoval se systémem VAR, což rozohnilo Ángela Torrese.

"Tu penaltu jsem viděl já i celý stadion, byla naprosto jasná. Pro dobro VAR by mělo být vysvětleno, kde se stala chyba. VAR platí kluby a já požaduji vysvětlení, abych si nepřipadal jako blbec. Rozhodčí nám řekl, že z Las Rozas (sídlo svazu, odkud je systém VAR využíván) žádný pokyn k přezkoumání nepřišel. Proti Getafe je rozjeta kampaň, která už je unavující. Pokud nedojde k vysvětlení, bude to zbabělé," prohlásil prezident Getafe.

Už klidnější Torres se pochlubil, že nezmeškal žádný zápas svého klubu: "Od chvíle, kdy jsem Getafe v roce 2002 přebral, jsem nezmeškal jediné utkání. Byl jsem na všech 729."

Podívejte se na sporný moment (v čase 1:18):

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace