VAR? Ať jdou raději rozhodovat do BARu, zlobí se po kontroverzním vyloučení Machín

Kontroverzní moment (© marca.es)

Betis zvítězil v sevillském derby nad FC 1-0, utkání však ovlivnilo kontroverzní vyloučení Roque Mesy, které rozohnilo Pabla Machína.

Záložník Sevilly obdržel druhou žlutou kartu poté, co si rozhodčí Jesús Gil Manzano vyložil jeho střet s Pauem Lópezem jako bránění ve hře. Podle mnohých měl být ale naopak potrestán brankář Betisu.

"Byl jsem s červenou kartou smířený do doby, než jsem viděl opakované záběry. Z nich je jasně patrné, že šlo o agresi brankáře, která měla skončit jeho vyloučením a pokutovým kopem. VAR by měl pomáhat fotbalu, aby byl spravedlivý. Když máme tuto technologii, není možné, aby došlo k takovému vyloučení. To ať jdou raději rozhodovat do BARu při pivu," zlobil se trenér Sevilly Pablo Machín.

Ke klíčovému okamžiku se vyjádřil i kouč Betisu Quique Setién: "Chápu, proč se Machín zlobí. Je to dobře. Já si po zápase proti Levante také stěžoval. Ale jde o rozhodnutí sudích, která nelze změnit. Někdy jsou ve váš prospěch, někdy ne. Mohou být frustrující. Mně přišlo, že Mesa bránil brankáři ve hře, ale neviděl jsem opakované záběry. Možná se Machín zlobí oprávněně, možná ne."

Podívejte se na kontroverzní okamžik:

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace