Getafe v Lize mistrů nechtějí, zlobí se Bordalás a Antunes

Vitorino Antunes (© marca.es)

Getafe prohrálo na stadionu Realu Sociedad 1-2 a José Bordalás i Vitorino Antunes spílali rozhodčímu Prietu Iglesiasovi.

Ten totiž upřel madridskému celku dvě zjevné penalty, aniž by je vůbec konzultoval s kolegou u videa. Druhá z nich by navíc pravděpodobně znamenala druhou žlutou kartu pro brankáře Rulliho.

Trenér José Bordalás byl za protesty vykázan na tribunu a po konečném hvizdu si nebral servítky: "Mé vyloučení bylo nespravedlivé. Můžu říct cokoliv, ale rozhodčí stejně napíše do zápisu, co chce, a budu potrestán. Je zjevné, že Getafe v Lize mistrů nechtějí. V Eibaru stejný rozhodčí VAR použil, dnes ne, i když to byly jasné penalty. Možná mohl být výsledek jiný."

V podobném duchu se vyjádřil také obránce Vitorino Antunes: "Je na čase, aby byli rozhodčí trestáni. Teď pokračují v Primeře, i když chybují, a jsou to hráči a týmy, kdo na to doplácí. V lize, kterou označují za nejlepší na světě, by to chtělo více respektu a profesionality. Je mi jasné, že mnoho lidí nechce Getafe v Lize mistrů, takže by bylo nejjednodušší dát tam ty, které chtějí, a ligu ukončit. Respekt, pánové, respekt."

Getafe i přes prohru nadále drží kýženou čtvrtou pozici, neboť konkurenti v čele se Sevillou v 35. ligovém kole rovněž prohráli.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace