Presovi se nelíbil gól Atlética: Celý týden si na VAR stěžovali, zvláštní náhoda

Griezmannova radost z rozhodující branky (© marca.es)

Hodně nespokojený byl Raúl Martín Presa poté, co jeho mužstvo prohrálo derby s Atléticem 0-1. Podle prezidenta Raya Vallecana předcházel brance ofsajd Álvara Moraty.

"Atlético Madrid mělo v zápase jedinou šanci, pokud to můžeme šancí nazvat, a byl z toho gól. Už ve čtvrtek jsem upozorňoval, že Atlético si celý týden stěžovalo na systém VAR a stavělo se do role jeho oběti. Nechápu, proč VAR nezasáhl, protože to bylo jasné ofsajdové postavení. Chápu, že vše probíhá rychle a lidské oko nemůže vše stíhat, ale od toho tu je VAR," prohlásil Presa.

"Je zvláštní náhoda, že k takové situaci dojde zrovna poté, co si Atlético celý týden na VAR stěžovalo. Zajímavé."

"Rayo je klubem, který byl verdikty VAR poškozen nejvíce z celé La Ligy, přesto jsme mlčeli, protože máme k práci rozhodčích respekt. Včera nás to stálo bod, a když jsme naposledy sestoupili, bylo to právě o bod. Jsem však přesvědčený, že rozhodčí se snaží dělat svoji práci nejlépe, jak umí. Jsou to profesionálové a jde jim o jejich pověst," dodal Presa.

Podívejte se na sporný moment:

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace