Místo kontrolování videa si asi dávají kávu, zlobí se Rubi

Rozhodčí nařizuje sporný pokutový kop (© marca.es)

Ani jedenadvacáté ligové kolo se nevyhnulo kontroverzi kvůli systému videorozhodčího. Nejhlasitěji proti němu vystoupil Betis.

Andalusané prohráli na hřišti Getafe kvůli penaltě ze závěru utkání, která byla nařízena za ruku. Hosté se však sami dožadovali pokutového kopu za podobný prohřešek na opačné straně, nelíbila se jim ani nepotrestaná agrese Ángela vůči Canalesovi.

"Nemůžeme být více naštvaní, cítíme se poškozeni. Ángelova jasná ruka se nekontrolovala, nevíme proč. Osm hráčů se se hned obrátilo na rozhodčího, takže něco se stát muselo. Je to katastrofa. Těžko můžeme bojovat o cíle, které jsme si určili, když se dějí takové věci. Jediné, co musejí udělat, je kontrolovat záběry na videu. Místo toho si asi dávají kávu. Je to nespravedlivé," zlobil se trenér Betisu Rubi. "Vždy se snažím ovládnout, ale dnes už to prostě nešlo. Jsme všichni rozladění. Hráči mluví o krádeži. Můžete tomu říkat, jak chcete. Byli jsme poškozeni."

Betis byl výroky poškozen v letošní sezóně už pětkrát, nejčastěji z celé La Ligy. I proto klub zveřejnil oficiální prohlášení, ve kterém uvádí, že žádá svaz o poskytnutí záznamu rozhovorů mezi rozhodčím a jeho kolegou u videa.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace