Preview: Atlético - Sporting Lisabon

Diego Simeone (© marca.es)

V Evropské lize zbylo jediné španělské želízko v ohni, a sice Atlético, kterému se ve čtvrtfinále postaví do cesty Sporting Lisabon.

Zatímco Madriďané neměli v předešlém kole problém s Lokomotivem Moskva, Sporting se na postup přes Plzeň hodně nadřel. V ibérském duelu se výrazně větší šance dávají Atléticu, které je favoritem i na celkové vítězství.

Skvělou formu Simeoneho výběru potvrzuje, že osmkrát v řadě udržel na stadionu Wanda Metropolitano čisté konto. Dnes ale musí právě v obraně řešit problémy, mimo hru jsou totiž Vrsaljko, Filipe a Giménez. Zbytek týmu je fit a Simeone by měl nasadit to nejlepší, tedy včetně Diega Costy, Griezmanna, Kokeho či Saúla.

Sporting žádné podstatné ztráty nehlásí, fanoušci La Ligy poznají v jeho sestavě dvě jména, která prošla španělskou soutěží - Mathieu a Coentrão. Nebezpečím bude ve vzduchu silný Bas Dost.

Výkop je naplánován na 21:05, rozhodčím bude Rus Sergei Karasev.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace