Preview druhých zápasů základních skupin Evropské ligy

Quincy Promes (© marca.es)

Jako obvykle přichází po Lize mistrů na řadu Evropská liga, kde budou ve druhém kole základních skupin usilovat o body i tři zástupci La Ligy.

Betis - Dudelange, 18:55

Na stadionu Benita Villamarína je vše připraveno k hezkému čtvrtečnímu večeru. Betis se po pěti letech vrátil do Evropy a dnes má ideálního soupeře k tomu, aby potěšil příznivce vysokou výhrou.

Lucemburský celek Dudelange má sice v útoku Ibrahimoviće, nejde však o švédskou hvězdu, která si podmaňuje severoamerickou MLS, nýbrž o jeho jmenovce Sanela. Dudelange se nedávají vysoké šance na úspěch, cokoliv jiného než jasná výhra domácích by bylo senzací.

Betis má solidní formu a tu chce potvrdit i v Evropě, do níž vstoupil remízou s Olympiacos. Quique Setién nasadí sestavu, která se bude v mnoha jménech podobat té ligové.

Spartak Moskva - Villarreal, 21:00

Na výrazně těžších devadesát minut se musí připravit druhý španělský zástupce Villarreal, jenž nastoupí v Moskvě proti Spartaku.

Žlutá ponorka se navíc dostala pod tlak, když v prvním zápase jen remizovala v domácím prostředí s Rangers, což znamená, že z ruské metropole by potřebovala alespoň remízový výsledek.

Pokusí se o něj s tradičními absencemi Cáserese, Javi Fuega a Bruna. Hráči Villarrealu věří, že potvrdí lepší výkonnost mimo vlastní stadion, venku mají v lize bilanci sedmi bodů ze tří startů.

Krasnodar - Sevilla, 21:00

Směr Rusko nabrala také Sevilla, aby se střetla v Krasnodaru s místním klubem FK.

Jestliže Villarreal neprožil šťastný vstup do evropského dobrodružství, tak Sevilla si naopak s chutí zastřílela, když porazila Standard 5-1. Andalusany triumf nakopl a od té doby porážejí jednoho soka za druhým vysokým rozdílem, mezi oběti Machínova výběru se zařadil i Real Madrid.

Očekává se, že Machín sáhne k menším úpravám sestavy. Gnagnon, Mesa či Promes mohou být novinkami. Gonalons, Vidal, Amadou, Mercado a Escudero zůstali se zdravotními problémy ve Španělsku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace