Tři výhry a skóre 13:1. Španělům se v Evropské lize náramně dařilo

Betis dobyl Milán (© marca.es)

Skvělý čtvrteční večer za sebou mají zástupci La Ligy v Evropské lize. Betis vyhrál na horké půdě AC Milán a Sevilla s Villarrealem své soupeře smetly vysokým rozdílem.

AC Milán - Betis 1-2 (83. Cutrone - 30. Sanabria, 55. Lo Celso)

Betis dosáhl velkého výsledku a slaví důležité a cenné body ze slavného stadionu AC Milán, navíc se dá říci, že zaslouženého.

Andalusané předvedli dobrý výkon, mnohdy přímočařejší, než je u nich v této sezóně obvyklé, a kdyby měli lepší koncovku, nemuseli se o vítězství strachovat do samotného závěru.

AC totiž na góly Sanabrii z prvního poločasu a Lo Celsa z druhého zareagoval snižující trefou Cutroneho z 83. minuty. Betis náskok uhlídal, v nastaveném čase sestřelil Lo Celsa Castillejo, jehož červená karta tak udělala za zápasem pomyslnou tečku.

Sestava Betisu: Pau López; Mandi, Bartra, Sidnei; Barragán, Lo Celso, William Carvalho (92. Feddal), Canales, Júnior Firpo; Sergio León (66. Tello) a Sanabria (78. Loren). 

Villarreal - Rapid Vídeň 5-0 (26. Fornals, 30. Toko Ekambi, 45. Barać (vl.), 63. Raba, 85. Gerard Moreno)

Jestliže Villarreal dosud zůstával za očekáváním, tak dnes rázně ukázal, že střílet góly a vítězit nezapomněl. Odnesl to Rapid Vídeň, který na Estadio de la Cerámica inkasoval pětkrát.

Domácí byli od úvodu jasně lepší, Toko Ekambi ale neměl správně seřízená mířidla. V 26. minutě se proměnil v asistenta a Fornals po jeho pasu otevřel skóre. Sám Ekambi poté mířil do černého a na konci půle si třetí branku vstřelil do vlastní sítě Barać.

Villarreal byl při chuti i po změně stran, skvělou kombinaci zakončil do poloprázdné svatyně Raba, tradičního bůra zakončil Gerard Moreno. Ponorka si zlepšila náladu jasnou výhrou 5-0.

Sestava Villarrealu: Andrés; Llambrich, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa; Cáseres (78. Cazorla), Trigueros, Layún, Fornals (64. Chukwueze), Raba (70. Gerard Moreno) a Toko Ekambi. 

Sevilla - Akhisarpor 6-0 (7. Roque Mesa, 9. Sarabia (pen.), 35. Lukác (vl.), 50. Muriel, 60. Promes, 67. Mercado)

Po prohře na Camp Nou si spravila chuť i Sevilla, a to šesti přesnými zásahy do sítě Akhisarsporu.

Turecký celek měl smolný start to zápasu a už po devíti minutách prohrával o dvě branky. Roque Mesa poslal balón do šibenice a poté Sarabia z pokutového kopu skóre navýšil. Turkové hráli odvážně a také měli své šance, jenže Seville ani tak nemohli konkurovat.

Vlastní gól Lukáce, Muriel, akrobaticky Promes a Mercado postupně navýšili skóre až na konečných 6-0 ve prospěch celku z Nerviónu.

Sestava Sevilly: Vaclík; Mercado, Carriço (59. Amadou), Sergi Gómez; Jesús Navas (54. Nolito), Sarabia (54. Arana), Roque Mesa, Fran Vázquez, Aleix Vidal, Promes a Muriel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace