Preview třetích zápasů základních skupin Evropské ligy

Betis vyzve AC Milán (© marca.es)

V Evropské lize se uzavře první polovina základních skupin, třetí zápasy čekají i Betis, Villarreal a Sevillu.

AC Milán - Betis, 18:55

V zaří uběhlo 41 let od posledního a zároveň jediného střetu v evropských pohárech mezi AC Milán a Betisem. Andalusané tehdy zvládli dvojzápas Poháru vítězů poháru vítězně poměrem 3-2 a také dnes by chtěli uspět.

AC Milán už nebudí na kontinentu takový strach, jako tomu bylo v minulosti, přesto Betis nečeká snadný úkol. Zvláště s přihlédnutím k faktu, že se musí obejít bez tří opor záložní řady - Joaquína, Guardada a Javi Garcíi.

Conti, Abate a Strinic jsou ztráty domácích, kteří se v útoku opírají o Susa a Higuína. Právě na ofenzivní duo si Betis bude muset dávat největší pozor.

Villarreal - Rapid Vídeň, 21:00

Villarreal paběrkuje v lize i v Evropě, kde oba dosavadní zápasy remizoval. Pokud chce pomýšlet na postup ze skupiny, musí dnes zabrat a porazit vídeňský Rapid.

Papírově by Žlutá ponorka měla mít jasně navrch, jenže Callejův výběr v letošní sezóně již několikrát nedokázal předpoklady naplnit. Rapid ztratil lesk a na ligový titul, kterých má nejvíce v zemi - 32 - čeká od roku 2008, v Rakousku nyní dominuje Salzburg.

Villarreal vykročí za třemi body se sestavou, v níž nebudou zranění Bruno, Javi Fuego, Bacca a Ruiz. Na soupisku nemohl být zapsán Iturra.

Sevilla - Akhisarspor, 21:00

Rovněž Sevillu čeká souboj, v němž je papírovým favoritem. Na stadionu Ramóna Sáncheze-Pizjuána se představí Akhisarspor.

Turecký klub nemá ve skupině ani jeden bod a prohrál se Standardem Lutych i Krasnodarem, což dává Andalusanům možnost dosáhout na body, které ztratili prohrou v Rusku.

Sevilla nastoupí v obměněné sestavě oproti té ligové, na hřiště by se tak měli dostat Aleix Vidal, Mesa, Muriel či Promes.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace