Atlético splnilo roli favorita a zdolalo Bruggy

Radost Grizmanna (© marca.es)

Atlético zvládlo vítězně i druhý zápas letošního ročníku Ligy mistrů, když porazilo Bruggy 3-1.

Madriďané měli po celý zápas výraznou převahu, nedokázali však proměnit několik slibných šancí, a tak se museli o body strachovat až do samotného závěru.

Na gól Griezmanna z 28. minuty totiž ještě do pauzy zareagoval Groeneveld, a to skvostným způsobem. Hostující záložník napřáhl z dvaceti metrů a krásnou střelou na zadní tyč nedal Oblakovi šanci.

Ve druhém poločase přibylo vzrušení před brankou Brugg. Spolupráce s Diegem Costou přinesla druhou branku Griezmanna, Correa mohl ve dvou případech přidat pojistku, avšak pokaždé zklamal. Atlético to mrzet nemusí, povinné vítězství proti outsiderovi ještě vylepšil v nastavení Koke.

Sestavy:

Atlético: Oblak; Arias, Giménez (46. Filipe), Godín, Lucas; Koke, Thomas (63. Correa), Saúl, Lemar; Diego Costa (69. Rodri) a Griezmann. 

Bruggy: Letica; Mechele, Denswil, Poulain; Groeneveld, Vlietinck (57. Mata), Vormer, Rits (75. Openda), Vanaken; Wesley a Schrijvers (56. Nakamba). 

Branky: 28. a 67. Griezmann, 94. Koke - 39. Groeneveld.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace