Cristiano Ronaldo ukončil sen Atlética o finále na Metropolitanu

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Po Realu Madrid se s Ligou mistrů loučí po osmifinále i Atlético, které padlo v odvetě na hřišti Juventusu vysoko 0-3.

Vypadnutí je o to bolestivější, že finále letošního ročníku se hraje na stadionu Wanda Metropolitano, který je domovem Los Colchoneros. Simeoneho parta nepotvrdila dobrou výchozí pozici z prvního duelu (2-0) a v Turíně předvedla mizerný výkon.

Juventus posílal do velkého vápna hostů jeden centr za druhým, což přineslo první úspěch po 27 minutách, kdy hlavičkou poslal Juventus do vedení. Chielliniho šanci vytáhl Oblak a první a zároveň poslední ofenzivní pokus Atlética v celém střetnutí zakončil Morata hlavou nad.

Hned po změně stran předvedl Oblak skvělý zákrok proti další hlavičce Cristiana Ronalda, avšak moderní technologie odhlalila, že až za brankovou čarou - 2-0. Poté se hra uklidnila a zdálo se, že bude potřeba prodloužení. Pět minut před koncem však Correa nešikovně pomohl k zemi výborně hrajícímu Bernardeschimu a Cristiano Ronaldo z nařízené penalty zakončil svůj hattrick a poslal Starou dámu do dalšího kola.

Atlético nedokázalo zareagovat a Juventusu si postup bez problémů pohlídal. Madriďanům se sen o finále na vlastním stadionu rozplynul.

Sestavy:

Juventus: Szczęsny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola (67. Dybala); Emre Can, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi, Mandžukić (80. Kean) a Cristiano Ronaldo. 

Atlético: Oblak; Arias (77. Vitolo), Godín, Giménez, Juanfran; Koke, Rodri, Saúl, Lemar (57. Correa); Griezmann a Morata. 

Branky: 27., 48. a 86. (pen.) Cristiano Ronaldo.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace