Preview: Borussia Dortmund - Atlético

Trénink Atlética (© as.com)

Atlético před sebou má náročných devadesát minut na hřišti Borussie Dortmund, kde se představí v rámci základní skupiny Ligy mistrů.

Podle tipů před startem soutěže to měly být právě tyto celky, které si to rozdají o první místo ve skupině, což se prozatím potvrzuje. Borussia i Madriďané mají po dvou zápasech plný počet šesti bodů a dnešní výsledek může hodně napovědět.

Dortmund ještě v Lize mistrů ani jednou neinkasoval a dobrou formu má i v lize, kterou vede. Atlético Madrid sice vyhrálo jen čtyři z devíti ligových mačů, díky vyrovnanosti letošního ročníku Primera División mu to přesto zajišťuje bezprostřední kontakt s nejlepšími, na první Barcelonu ztrácí pouhé dva body.

Španělé odcestovali do Dortmundu bez obránce Giméneze, naopak Savić je zpět. Fit je také útočník Diego Costa, jenž by měl být hlavní hrozbou pro domácí celek. Borussia nemůže nasadit Akanjiho, Schmelzera a Wolfa.

Výkop je v 21 hodin pod dohledem Angličana Anthony Taylora.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace