Skvělý výsledek. Atlético zdolalo Juventus 2-0

Diego Godín (© marca.es)

Atlético Madrid dosáhlo skvělého výsledku, když v prvním osmifinálovém duelu Ligy mistrů porazilo Juventus 2-0.

První poločas nabídl intenzivní podívanou, ale bez šancí. Brankáři museli být ve střehu jen při standardních situacích Cristiana Ronalda a Griezmanna, na obou stranách zakročili spolehlivě.

Ve druhém dějství šancí přibylo, a to zásluhou Atlética Madrid, zejména Antoina Griezmanna. Ten nejprve vyslal do úniku Diega Costu, jenž však nedokázal překonat Szczęsného. Nepovedlo se to ani samotnému francouzskému útočníkovi, Szczęsny jeho padáček vytlačil na břevno.

Atlético nepolevovalo v tlaku a odměna se dostavila. Moratův gól ještě neplatil kvůli předchozímu faulu, ten Giméneze o chvíli později už ano. Radost na Metropolitanu v rychlém sledu znásobil Godín, jenž z dorážky poslal míč do sítě podruhé.

Domácí si vedení 2-0 pohlídali až do konce a do odvety v Turíně půjdou s velkou nadějí na postup do dalšího kola.

Sestavy:

Atlético: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín), Filipe; Koke (66. Correa), Thomas (61. Lemar), Rodri, Saúl; Griezmann a Diego Costa (58. Morata).

Juventus: Szczęsny; De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Bentancur, Pjanić (72. Can), Matuidi (84. Cancelo); Dybala (80. Bernardeschi), Mandžukić a Cristiano Ronaldo. 

Branky: 78. Giménez, 83. Godín.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace