Preview: Monaco - Atlético

Trénink Atlética v místě konání zápasu (© marca.es)

Atlético začíná dobrodružnou cestu Ligou mistrů v Monacu. Madridský celek má v letošním ročníku soutěže oproti konkurentům o motivaci navíc.

A tou je dějiště finálového střetnutí, kterým bude nový stánek Los Colchoneros Wanda Metropolitano. Bojovat o nejcennější klubový pohár ve vlastním prostředí, to je sen, který se hlavou prožene každému, kdo uslyší krásné tóny znělky Ligy mistrů.

Maximem Atlética je finále, v němž dvakrát ztroskotalo na Realu Madrid. Bude letošní rok tím, kdy se červenobílá část hlavního města dočká kýženého úspěchu? Úvod sezóny nezastihl Simeoneho partu v ideální formě, vlastně nejhorší za posledních devět let, ale Liga mistrů je dobrou příležitostí, jak si pocity vylepšit, byť Monaco nebude snadným soustem. Příznivcům Atlética dobře známý Falcao či jeho spoluhráči Chadli a Tielemans ukazují, že Monaco má i přes absence Jovetiće, Golovina, Pellegriho, Subašiće či Willema kvalitní tým.

Ani Atlético nemá k dispozici všechny fotbalisty. Ve Španělsku zůstali Kalinić, Vitolo, Savić a Arias. Diego Simeone nebude i přes nejisté výsledky v prvních soutěžních zápasech zasahovat do úvodní jedenáctky.

Střetnutí začíná v 21 hodin, mužem v černém bude Skot William Collum.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace