Otočka a tři body. Atlético vyhrálo v Monacu

Momentka z utkání (© marca.es)

Atlético dalo zapomenout na ligové trápení a do Ligy mistrů vstoupilo vítězstvím na půdě Monaca.

Atléticu patřily úvodní minuty, Diego Costa mohl rychle poslat španělský klub do vedení, křížná střela šla těsně mimo. Monaco naopak hned z první vážnější situace před Oblakem skórovalo. Míč se šťastně odrazil k Grandsirovi, který uz měl lehkou práci.

Hosté se nenechali vykolejit nepříznivým vývojem a ještě do poločasu stav otočili ve svůj prospěch. Griezmann perfektním pasem z první vyslal Diega Costu, jenž si sám před brankářem věděl rady. V nastaveném čase napsal tečku za prvním poločasem Giménez a Atlético šlo do kabin šťastnější.

Simeoneho výběr dostal zápas tam, kde ho chtěl mít, a mohl se soustředit na hájení těsného náskoku. Atlético hrálo dobře takticky a v podstatě nedalo Monacu žádnou šanci na srovnání. Madriďané slaví velmi důležité tři body.

Sestavy:

Monaco: Benaglio; Sidibé, Glik, Jemerson, Henrichs; Tielemans, N'Doram, Aholou (69. Traoré), Grandsir (78. Moussa Sylla), Falcao a Chadli (58. Mboula). 

Atlético: Oblak; Juanfran, Godín, Giménez, Lucas; Correa (70. Lemar), Rodri, Saúl, Koke; Diego Costa, Griezmann. 

Branky: 18. Grandsir - 31. Diego Costa, 45. Giménez.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace