Atlético v Bruggách jen remizovalo a zakončí skupinu na druhém místě

Atlético v Belgii neuspělo (© marca.es)

Atlético dokázalo na hřišti celku Bruggy uhrát jen remízový výsledek, což pro Madriďany znamená pád na konečné druhé místo základní skupiny Ligy mistrů.

V Belgii nebyl k vidění nikterak vzrušující zápas, přesto Atlético mělo šance, aby dosáhlo na vítězství.

Tu nejlepší v prvním poločase měl Thomas, z ideální pozice v oblasti penaltového puntíku ale poslal balón jen do gólmana. Z dálky to poté zkoušel Griezmann, Horvath se však parádně prolétl vzduchem a zabránil hostující radosti.

Ve druhé půli se muselo na první šanci čekat až do 74. minuty, proti hlavičce Perese se roztáhl Oblak a skvěle zasáhl. Atlético už směrem dopředu nic nepředvedlo a po remíze 0-0 se musí spokojit s druhým místem ve skupině.

Sestavy:

Bruggy: Horvath; Poulain, Mechele, Denswil; Vormer, Amrabat, Nakamba, Vanaken (90. Rits), Ngonge (69. Peres); Wesley a Openda (74. Schrijvers). 

Atlético: Oblak; Arias, Godín, Montero, Saúl; Lemar (61. Correa), Rodri, Thomas (69. Kalinić), Koke; Griezmann a Gelson Martins (60. Vitolo).

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace