Atlético vrátilo Borussii prohru z Dortmundu, doma vyhrálo 2-0

Saúlova radost (© marca.es)

Atlético oplatilo Borussii nedávnou prohru 0-4 z Dortmundu, když v domácí odvetě základní skupiny Ligy mistrů německého soka porazilo 2-0.

Utkání začalo opatrně a na první skutečnou příležitost se muselo čekat více než půlhodinu, ale díky ní mohl stadion Metropolitano propuknout v jásot. Correa šikovně pustil míč na Sáula, který poslal Atlético do vedení.

Madriďané následně prožívali nejlepší minuty zápasu, na branku hostů se valil jeden útok za druhým a Borussia neutrpěla další ujmu jen s velkou dávkou štěstí.

Ve druhém dějství tempo hry opadlo, Atlétco si hlídalo těsný náskok, který deset minut před koncem ještě vylepšil Griezmann. Dortmund sice držel častěji míč na kopačkách, k ohrožení Oblaka se nedostával. Tři body proto zaslouženě berou svěřenci Diega Simeoneho.

Sestavy:

Atlético: Oblak; Juanfran, Giménez (46. Montero), Lucas, Filipe; Saúl, Rodri, Thomas, Correa (81. Vitolo); Griezmann a Kalinić (62. Gelson Martins). 

Borussia Dortmund: Bürki; Piszczek, Akanji, Toprak, Achraf; Witsel, Delaney, Pulisic (59. Guerreiro), Reus, Sancho (79. Bruun Larsen) a Paco Alcácer (75. Götze). 

Góly: 33. Saúl, 80. Griezmann.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace