Solari podepsal s Realem Madrid smlouvu do roku 2021

Santiago Solari (© marca.es)

Původně měl být záskokem na několik zápasů, než Real Madrid sežene na lavičku velké jméno. Dnes však bylo potvrzeno, že Santiago Solari podepsal jako trenér prvního týmu smlouvu až do roku 2021.

Dvaačtyřicetiletý bývalý hráč klubu nahradil odvolaného Julena Lopeteguiho a pravidla La Ligy mu umožňovala být dočasným řešením jen po dobu dvou týdnů. Během nich dovedl tým ke čtyřem výhrám ze čtyř utkání i zlepšenému hernímu projevu.

Stoprocentní bilance při celkovém skóre 15:2, žádný jiný kouč se ve 116leté historii Realu Madrid nemůže pochlubit tak úspěšným vstupem do funkce. I proto se Solari dočkal odměny v podobě smlouvy do konce letošní sezóny.

Rodák z argentinského Rosaria začal s trénováním krátce po konci aktivní kariéry v roce 2011. Přes mládež Realu Madrid se dostal až ke Castille. V době, kdy byl povýšen k áčku, měl s rezervním mužstvem ve třetí lize bilanci 32-29-25 a skóre 112:92.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace