Sevilla porazila Olomouc i podruhé a postoupila do Evropské ligy

Sevillská radost (© marca.es)

Fotbalisté Sevilly nebudou chybět v hlavní fázi Evropské ligy. Ve čtvrtém předkole porazili Olomouc i v odvetě, tentokrát 3-0, a zajistili si postup do základní skupiny.

Sigma začala na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána lépe a už ve druhé minutě mohl jít do vedení, Plšek ale šanci nevyužil. Sevilla začala mít navrch a ve 22. minutě otevřel přízemní ranou k tyči skóre Gonalons.

Vidal mohl rychle zvýšit na 2-0, ale Buchta ho vychytal. Po následném rohovém kopu však znovu udeřilo, Mudo Vázquez vrátil míč do ohně a Nešpor ho prodloužil mimo dosah vlastního brankáře.

Ve druhé půli ubrali domácí z plynu a dvakrát musel předvést své umění Vaclík. Skóre se ale měnilo znovu jen na opačné straně. Střídající Ben Yedder pečetil na konečných 3-0 a celkových 4-0 ve prospěch favorita. Sevilla se může těšit na páteční los, pro Olomouc evropské dobrodružství končí.

Sestavy:

Sevilla: Vaclík; Sergi Gómez, Carrico, Gnagnon; Aleix Vidal, Gonalons, Banega (68. Roque Mesa), Arana; Nolito, André Silva (65. Ben Yedder) a Fran Vázquez (79. Muriel). 

Olomouc: Buchta; Sladký, Kotouč, Polom, Vepřek, Kalvach (60. Hála); Zahradníček, Plšek (58. Texl), Houska, Falta (70. Dvořák) a Nešpor. 

Branky: 22. Gonalons, 26. Nešpor (vl.), 75. Ben Yedder.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace