Sevilla v Olomouci trpěla, těsnou výhru jí zajistil Sarabia

Záběr z utkání (© marca.es)

Sevilla je jediný krok od postupu do základní skupiny Evropské ligy. V prvním mači čtvrtého předkola vyhrála v Olomouci 1-0.

Andalusané se na Hané necítili dobře, dobře presující Sigma jim dělala během celého utkání velké potíže.

To vedlo už v průběhu prvního poločasu k několika šancím před Vaclíkem, jenže domácím chyběla na Andrově stadionu lepší koncovka. A protože neuspěl ani na druhé straně Nolito, šlo se do kabin za bezrankového stavu.

Podobný obrázek pokračoval po změně stran. Olomouc se tlačila dopředu, v koncovce ale neměla dostatečný klid. S blížícím se závěrem začala mít navrch Sevilla. Muriel ještě ve dvou příležitostech zklamal, ale poté vysunul André Silva Sarabiu, jenž rozhodl o vítězství hostů.

Sevilla nebyla lepším týmem, ale počítá se výsledek. A ten svěřence Pabla Machína výrazně posunul k postupu.

Sestavy:

Olomouc: Buchta; Sladký, Jemelka, Štěrba, Vepřek; Kalvach, Zahradníček (87. Hála), Plšek (85. Dvořák), Houska, Falta a Nešpor (78. Texl). 

Sevilla: Vaclík; Berrocal, Amadou (71. Sergi Gómez), Gnagnon; Aleix Vidal (70. Jesús Navas), Banega, Gonalons, Arana; Sarabia, Muriel a Nolito (66. André Silva). 

Branka: 84. Sarabia.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace