Sevilla rozdrtila Žalgiris a o Evropskou ligu se střetne s Olomoucí

Radost hráčů Sevilly (© marca.es)

Fotbalisté Sevilly nedopustili překvapení a pohodlným vítězstvím 5-0 na půdě Žalgirisu Vilnius si zajistili postup do čtvrtého předkola Evropské ligy.

Jestliže v prvním utkání na Pizjuánu byla koncovka slabinou Machínova výběru, tak tentokrát to bylo přesně naopak.

Už v šesté minutě otevřel skóre po pasu Sarabii Nolito a o chvíli později se prosadil sám Sarabia, nejlepší střelec Sevilly v úvodu sezóny. Stejný hráč ještě do poločasu přidal třetí zásah přesnou střelou k tyči.

Zatímco Tomáše Vaclíka dvakrát zachránila branková kostrukce, Sevilla i nadále pálila ostrými. Ve druhém poločase podtrhly její jasné vítězství zásahy Arany a Nolita.

Sevilla celkovým skóre dvojzápasu 6-0 postoupila do závěrečného předkola, kde si to rozdá o postup do hlavní fáze Evropské ligy s Olomoucí.

Sestavy:

Žalgiris: Bartkus; Baravykas, Mbodj, Tomić, Slijngard; Antal, Manzorro (54. Šimkus), Blagojević, Mikoliunas (46. Nyuiadzi); Šimković a Louis (65. Malec).

Sevilla: Vaclík; Sergi Gomez, Carrico, Gnagnon; Aleix Vidal, Banega (55. Berrocal), Amadou, Escudero (46. Arana), Sarabia (46. Muriel), Nolito a Ben Yedder.

Branky: 6. a 83. Nolito, 7. a 44. Sarabia, 80. Arana.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace